دوره DBA مارکتینگ
پاره وقت
دوره 63
شروع ثبت نام
دورۀ بازاریابی رفتاری مدیریت عالی کسبوکار برای دانشجویانی در نظر گرفته شده است که بهدنبال تعمیق دانش خود در رابطه با جنبههای تأثیرگذار بر رفتار مصرفکننده و همچنین، نظریهها و روشهای تحلیل پیشرفتۀ بازار مصرفکننده هستند.
مباحث این دوره بر تجزیهوتحلیل پیشرفتۀ بازار و توسعۀ مهارتهای تصمیمگیری متمرکز است. رفتار مصرفکننده از منظر بازاریابی بررسی میشود. دانشجویان با انواع مدلهای رفتاری مصرفکننده در تصمیمگیری آشنا میشوند. این دوره به چگونگی پردازش اطلاعات، فرآیند ترجیح و تصمیمگیری توسط مصرفکنندگان میپردازد. علاوهبر آن، بهطور مفصل به بررسی نحوۀ استفادۀ مدیران از روشهای مختلف بازاریابی میپردازد.
این دوره برای آن دسته از مدیران ارشد و همچنین کارشناسان و مدیران بخشهای بازاریابی، تبلیغات و روابط عمومی مناسب است که به دنبال توسعۀ دانش و مهارتهای خود در زمینهی بازاریابی رفتاری و دستیابی به نتایج بهتر در کار بازاریابی و برندینگ هستند.
این دوره از علوم اجتماعی مختلفی چون روانشناسی، جامعهشناسی و انسانشناسی، برای توضیح رفتار بازار بهره گرفته است. این دوره چگونگی استفاده از روشهای بازاریابی برای تأثیرگذاری بر رفتار مصرفکننده و استفاده از آنها در تصمیمات مدیریت بازاریابی را شرح میدهد. این دوره بر چالشهای راهبردی پیش روی شرکتها در فضای جهانیشده تأکید میکند. دانشجویان اطلاعاتی دربارهی تأثیر زمینۀ کسبوکار بر انتخاب و اجرای راهبردهای مختلف بازاریابی کسب میکنند. آنان پس از گذراندن دوره قادر به تجزیهوتحلیل راهبردهای بازاریابی، طراحی برنامههای راهبردی منابع برای دستیابی به بازاریابی کارآمد و سپس، پیشنهاد اقدامات مناسب در مواجهه با چالشهایی خواهند بود که سازمانها در رابطه با راهبردهای بازاریابی با آنها مواجه میشوند. پس از اتمام موفقیتآمیز دورۀ عالی مدیریت کسبوکار، عنوان معتبر حرفهای DBA را دریافت میکنید که بالاترین سطح تحصیلات مدیریتی محسوب میشود.
در حال ثبت نام
18 نفر
200 ساعت
حضوری
سرفصل های دوره
همهی آموزشها کاملاً بهصورت حضوری ارائه میشوند و به این ترتیب، میتوانید با ارتباط گرفتن با مدیران دیگر و اساتید به شبکهای از افراد حرفهای متصل شوید. برای گذراندن کل این دوره، لازم است که یک سال در فضای اندیشۀ تحلیلی و تفکر راهبردی قرار بگیرید. سعیمان بر این است که با فراهم آوردن مباحث کاملاً کاربردی و عملیاتی مبتنی بر موارد مطالعاتی واقعی، نیازهای مدیران پرمشغله را برآورده سازیم که نمیخواهند وقت خود را صرف شنیدن مباحث تئوری و کتابخانهای کنند.
هر دانشجو پس از پذیرش در دورۀ تحصیلی، به بخش دانشجویی دسترسی پیدا خواهد کرد. دانشجویان در بخش دانشجویی سیستم تحصیلی به تمام اطلاعات و محتواهای آموزشی لازم دسترسی خواهند داشت. در طی دوره، دانشجویان میتوانند از طریق سامانه آموزشی ماهان به اطلاعات و منابع لازم دسترسی یافته و برای نوشتن موارد مطالعاتی خود به اساتید منتور مراجعه کنند. دانشجویان باید برای تکمیل دوره عالی مدیریت کسبوکار، در مجموع 8 درس اصلی، 4 سمینار و یک دوره کیسنویسی را بگذرانند.
پیش از آغاز دوره آنان موظف هستند که به سؤالات آزمون پاسخ دهند. آنان همچنین باید برای هر موضوع ارائهشده در دوره که توسط مدرسان طبقهبندی میشود، سمینار یا کیسی مرتبط ارائه دهند. پس از گذراندن تمام دروس، رسالهای بر عهدۀ شما قرار داده میشود و دوره با ارائۀ رسالۀ نهایی به پایان میرسد. پس از آن برایتان گواهی صادر میشود و عنوان حرفهای دریافت میکنید.
توضیح موضوعات دوره
این دوره به دانشجویان نشان میدهد چگونه هویت برند، ادراکات، یادگیری، حافظه، شخصیت و دیدگاهها بر رفتار مصرفکننده تأثیرگذارند، الگوی مصرف چگونه در طی چرخۀ زندگی فرد تغییر میکند و تفاوتهای فرهنگی و خردهفرهنگی چه تأثیری بر مصرفکنندگان دارند. دورۀ بازاریابی رفتاری مدیریت عالی کسبوکار دری به دنیای رفتار مصرفکننده است.
در این سرفصل بر امکان استفاده از دانش روانشناسی در تدوین و ارزیابی هر یک از ابزارهای ارتباطاتی بازاریابی تمرکز دارد. مروری بر دانش روانشناسی دارد و چگونگی عملکرد مغز، عوامل تأثیرگذار بر انتخاب مصرفکننده و سنجش نقادانهی ابزارهای ارزیابی روانشناختی (روشهایی همچون نظرسنجی آنلاین، تصویربرداری، زمان واکنش رایانهای و ردیابی چشم) را در برمیگیرد. این مبحث موضوعات اصلی مربوط به رفتار مصرفکننده، مانند رویکردها، خرید تکانشی در مقابل خرید آگاهانه، نمایهسازی و ارزیابی روانشناختی، وفاداری به برند، بازاریابی تجربی، رضایت از محصول، خود و هویت برند و هویت خریدار را تحت پوشش قرار میدهد و تصویری کلی از رفتار مصرفکننده ارائه میدهد و در وهلۀ اول، مبتنی بر رشتۀ روانشناسی اجتماعی است. هدف این درس آشنایی دانشجویان با درک فرآیندهای روانشناختی است که اساس کارآیی راهبرد بازاریابی را از منظر تأثیر بر رفتار مصرفکننده تشکیل میدهد.
این درس بر آشنایی دانشجویان با مسائل اقتصاد رفتاری و کاربردهای احتمالی آن در عمل تمرکز دارد. این مبحث ماهیت اقتصاد رفتاری را تبیین کرده و مفاهیم اساسی این زمینه را تشریح میکند. به شرح تفاوتهای اقتصاد سنتی و اقتصاد رفتاری و نقد تصمیمگیری منطقی میپردازد. این سرفصل به دنبال معرفی رهیافتهای رفتاری پایه و کاربردهای عملی آنها و همچنین، استفاده از اقتصاد رفتاری در حوزههای دیگر امور مالی و بازاریابی رفتاری است.
دانشجویان پس از گذراندن این درس، دربارۀ آخرین روندهای نظری، عملی و اجتماعی بازاریابی اطلاعات کسب خواهند کرد و آنها را خواهند فهمید. این مبحث با تمرکز بر مسائل و فرصتهای جاری بازاریابی، کمکتان میکند بینش و مهارتهای تحلیلی خود را پرورش دهید که بهشدت برای حرفۀ بازاریابی و همچنین سایر مشاغل تجاری و نقشهای سازمانی مرتبط لازم است. دانشجویان در این درس به کسب و تعمیق دانش نظری و عملی میپردازند و در عین حال، با زمینههای گستردهتر کاربرد شیوههای بازاریابی مدرن آشنا میشوند.
این سرفصل به دنبال آن است که دانشجویان را قادر به متمایز کردن محصول و برند کند که امروزه، بسیار حیاتی است. بهعلاوه، بر کسب روشمند اعتبار برای شرکت و همچنین فعالیتهایی با هدف حمایت از فروش محصول یا خدماتی خاص تمرکز دارد. دانشجویان میآموزند که بفهمند چرا مردم اینگونه رفتار میکنند (و تصمیم میگیرند) و از این رو، جوامع یا گروههای خاصی از مردم را در بازاریابی خود هدف قرار میدهند. دانشجویان پس از گذراندن این درس، قادر به تدوین برنامۀ فروش و بازاریابی مبتنی بر هویت و برای محصولی مشخص، شناسایی معیارهای تصمیمگیری خرید مشتریان، تدوین کمپینهای بازاریابی هدفمند هویتمحور و ارتقای همکاری با گروه فروش خواهند بود.
این مبحث بهدنبال استفاده از روشهای تفکر انتقادی برای اهداف موردنظر و درک اهمیت تفکر انتقادی است. این درس در نظر دارد دانشجویان در مورد پیامدهای عمیقتر و اجتماعی ارتباطات بازاریابی و روابط عمومی، دید پیدا کنند. این مبحث دانشجویان را با معضلات اخلاقی در زمینه بازاریابی، مانند بازاریابی برای کودکان آشنا میکند. تفکر انتقادی بر آمادگی برای تصمیمگیری مسئولانه تمرکز دارد. دانشجویان پس از گذراندن این درس قادر به شناسایی و تحلیل تأثیرات ارتباطات و روابط عمومی بازاریابی بر جامعه خواهند بود و یاد خواهند گرفت که گزارههای صحیح حوزه کاری خود را از مباحث شبه علمی و غلط تمایز بخشند.
این مبحث بهدنبال آشنایی دانشجویان با استانداردهای تحقیقات بازاریابی و راهبردهای بازاریابی و شناساندن بیشتر اهمیت تحقیقات بازاریابی به آنان است. مهارتهای مدیریتی و بازاریابی دانشجویان را ارتقا میبخشد و به درک پیوندهای بین تصمیمات مدیریت در حوزههای مختلف مدیریت کسبوکار و راهبردهای سازمانی پیادهشده کمک میکند و تأثیر تصمیمات بازاریابی بر سایر زمینههای مدیریت کسبوکار را ثابت میکند. علاوهبر این، روشهای آماری خاص مورداستفاده در رویههای تحقیقاتی نیز به دانشجویان آموخته میشوند. دانشجویان توصیف فرآیند تحقیقات بازاریابی، طبقهبندی کاربردهای تحقیقات بازاریابی، انتخاب روشهای مناسب تحقیقات اولیه، تدوین پرسشنامه و ارزیابی دادههای نظرسنجی را میآموزند.
بخش بازاریابی آنلاین و شبکههای اجتماعی دانشجویان را با اهمیت بازاریابی آنلاین در دنیای امروز آشنا میکند. تأکید اصلی روی شبکههای اجتماعی است که محبوبترین شکل ارتباطات آنلاین محسوب میشوند. این دوره بهصورت مفصل به بررسی ابزارهای آنلاین تبلیغات و بازاریابی میپردازد. مبانی ساخت وب را از منظر ساختار و محتوا شرح میدهد، اصول بهینهسازی موتورهای جستوجو را توضیح میدهد و دربارۀ عناصر دیگری مانند کلمات کلیدی، ایجاد کارزارهای اینترنتی و ویژگیهای هر یک از ابزارها و مسیرهای ارتباطی بحث میکند. فارغالتحصیل این دوره اصول اولیه و ویژگیهای بازاریابی اینترنتی را میآموزد.
هدف از بخش برندسازی، شفافسازی فرآیند ایجاد یک نام تجاری و استفاده از هویت بصری آن است. این دوره بخشهای مختلف برندسازی مانند طراحی هویت برند، نشان تجاری، سبک بصری و سایر عناصر مربوط به یک برند را پوشش میدهد. برندسازی یکی از فعالیتهای کلیدی و غیرقابل جایگزین بازاریابی است که تأثیر قابلتوجهی بر تصویر محصول و دیدگاههای مطلوب در جامعه مشتریان و علاقهمندان به محصولات میگذارد. این مبحث، هم برندسازی و هم نحوۀ مدیریت یک برند را به تفصیل شرح میدهد که مباحث آن نحوۀ خلق و مدیریت برند را بهطور جامع دربرمیگیرد.