با حضور سرکار خانم سیده فاطمه مقیمی
بنیانگذار”حمل و نقل بین المللی سدید بار”
یك فنجان چای با طعم تجربه با حضور بانوی كارآفرین دکتر سیده فاطمه مقیمی دیروز مورخ 28 آذر ماه در مدرسه عالی كسب و كار ماهان برگزار شد.
«تجربه ، مهارت ایجاد می كندء» ، این جمله متعلق به یك كارآفرین است كه ٣٥ سال از عمر خود را در عرصه كارآفرینی گذرانده و اكنون درجایگاهی ایستاده كه با داشتن چندین جایزه بین المللی و داخلی و كارنامه بسیار درخشان هنوز خود را فاتح قله های موفقیت ندانسته و اهداف عالی تری را برای آینده در سر می پروراند.
سیده فاطمه مقیمی ، بانوی موفق و كارآفرین كشور میهمان روز یكشنبه ٢٨ آذر برنامه یك فنجان چای داغ با طعم تجربه به میزبانی مدرسه عالی کسب وکار ماهان در محل این موسسه بود.
جناب مهندس هادی سیاری ، رئیس مدرسه عالی كسب و كار ماهان در همین رابطه اظهار داشت: خانم سیده فاطمه مقیمی، عضو هیات رئیسه اتاق بازرگانی ، صنایع و معادن تهران ، رئیس شورای بانوان بازرگان و همچنین مدیرعامل شركت حمل و نقل ببن المللی سدید بار است كه در سال ٢٠١٢ موفق به دریافت جایزه بانوی كارآفرین برتر جهان اسلام از سوی بانك تو سعه اسلامی به دلیل پیشگام بودن در توسعه شد و سال ٢٠١٦ به عنوان بانوی كارآفرین ، جایزه آسیا پاسیفیك ( كنفدراسیون اتاق های بازرگانی و صنعت آسیا و اقیانوسیه ) را از آن خود كرد.
مهندس سیاری افزود: نگرش متفاوت ، نوآوری و جسارت خانم فاطمه مقیمی رمز موفقیت ایشان است.
وی در خصوص برگزاری این سلسله نشست ها تاكید كرد: هدف مدرسه عالی کسب و کار ماهان از برگزاری این نشست ها آشنایی مدیران با شیوه های مختلف كارآفرینی بدون درنظرگرفتن تفكیك جنسیتی و نیز بررسی مشكلات و و قانون های زائد بر سر راه مدیران و كارآفرینان ، تبادل تجربه و ارائه راه حل برای برداشتن موانع كارآفرینی از طریق مصداق های عینی ، می باشد.
سیده فاطمه مقیمی،كارآفرین برتر كشور در نشست یك فنجان چای داغ با طعم تجربه كه در محل مدرسه عالی کسب و کار ماهان برگزار شد، اظهارداشت: من معتقد به تفكیك جنسیتی در انتخاب شغل نیستم ، هیچ شغلی به طور مطلق به مردان و یا زنان تعلق ندارد.
وی این جمله كه بدون من شرایط سخت تر می شود و كاری از پیش نمی رود پس باید باشم تا كاری انجام بدهم را جمله كلیدی خود عنوان كرد و گفت: جسارت، ریسك و نوآوری از اولوبت های كار آفرینی است و باور خاص بودن و تصور كلیدی دانستن خود برای گشایش مسیر در كنار مدیریت زمان، سرعت عمل، صبوری و مهارت مذاكره ، مهم ترین عوامل موفقیت یك كارآفرین است.
این كارآفرین ، شكست را همان تجربه عنوان كرد و گفت:به عقیده من چادر را نه در كوهپایه كه باید در نوك قله برپا كرد چون پیشرفت توقفی نداشته و همیشه ادامه دارد.
مقیمی با بیان اینكه نجات اقتصاد ایران دردست كارآفرینان است، تاكید كرد : نگرش جامعه و دولت ها باید به سمت نوآوری و پذیرش آن تغییر كند، در بخش های دولتی كه حركت لاك پشتی وجود دارد باید مدیران دیدگاه جهانی داشته باشند تا جامعه بتواند دوره گذار به سمت توسعه را به خوبی سپری كند.
مقیمی در بخش دیگری از سخنان خود بیان داشت: بارها در طول مسیرم به نقطه صفر رسیدم ولی هرگز آن را شكست تلقی نكرده و به راه خود ادامه دادم، یك كارآفرین هرگز شكست نمی خورد و موانع و مشكلات را تجربه می داند و از آن مهارت دیگری خلق می كند.
وی ضمن تشكر از مدرسه عالی کسب و کار ماهان برای میزبانی برنامه هایی از این دست كه سبب تبادل تجربیات و اطلاعات بین مدیران و كارآفرینان می شود و با اطهار امیدواری نسبت به ادامه این حركت شایسته ، به سوالات مدیران حاضر در جلسه پاسخ داد و سخنانی را درخصوص مراحل پیشرفت و موفقیت خود و حمایت های خانواده و اطرافیان ایراد نمود و از این طریق تجربیات كارآفرینی ٣٥ ساله خود را در اختیار آنان قرار داد.
گفتنی است در پایان مراسم ، مدرسه عالی كسب و كار ماهان با تقدیم هدایایی از سركار خانم فاطمه مقیمی ،بانوی كارآفرین برتر جهان اسلام قدردانی نمود.