رویداد رونمایی از برنامه آموزشی CEO Performance2 مدرسه مدیرعاملی ماهان با حضور جمعی از مدیران عامل و کارآفرینان برتر کشور برگزار و از کارآفرینان برتر با اهدای لوح سپاس قدردانی شد.
برنامه CEO Performance2ماهان یک برنامه آموزشی و توانمندسازی برای مدیران عامل و رهبران کسبوکار است. این دوره با هدف ارتقای عملکرد سازمانها و توسعه مهارتهای رهبری طراحی شده و ترکیبی از آموزشهای نظری، تمرینهای عملی، کوچینگ، منتورینگ، بوت کمپ و شبکهسازی است. این دوره از طریق بهکارگیری ابزارهایی مانند Business Insight، جلسات کوچینگ اجرایی پیوسته شخصیسازی شده، جلسات منتورینگ با رهبران کسبوکار، بوتکمپ و جلسه شبیهسازی شده اتاق هیئت مدیره به منظور بهبود عملکرد سازمان و مدیران عامل طراحی شده است.
شهنواز با تأکید بر اهمیت مدیریت زمان و بسیج منابع برای آیندهای بهتر، بر ضرورت سیستمسازی در کسبوکارها تأکید کرد و گفت: « مهمترین دارایی هر مدیر، زمان است و سیستمسازی بهترین راه برای مدیریت و بهینه سازی این دارایی است.»
به گفته او، دوره CEO Performance ماهان، یک اکوسیستم جامع برای توسعه و توانمندسازی مدیران عامل است که شامل ماژولهای مختلفی از جمله مدیریت استراتژیک، مدیریت برند، و جلسات کوچینگ و منتورینگ میشود.
مدیرعامل مدرسه کسبوکار ماهان با تشریح الگوی هر کدام از این ماژولها گفت: «در هر ماژول پس از برگزاری مسترکلاسهای کسبوکار، یک جلسه خصوصی کوچینگ یک ساعته با راهبر ماژول برگزار میشود و آسیبشناسی کسبوکار به صورت تخصصی انجام میگیرد و پس از آن ارائه ورکبوک انجام خواهد شد.»
او با بیان اینکه جلسات ورکبوک با حضور در محیط کار و با مشارکت مدیران میانی سازمان انجام میشود و هر ورکبوک حداکثر ۳۰ ساعت زمان میبرد، درباره اهمیت این فرایند توضیح داد: «بزرگترین مشکل کسبوکارها این است که استراتژی در ذهن مدیرعامل است و مدیران میانی به عنوان مجریان استراتژی، آن را نمیشناسند. بنابراین باید این مدیران میانی را درگیر کرد
انسانی دیگرگونه آفریدن
«آراسب احمدیان»، مدیرعامل محک و منتور استراتژی دوره، با ارائه تحلیلی از چالشهای رهبری سازمانی، بر ضرورت تغییر رویکرد مدیران عامل تأکید کرد.
احمدیان با اشاره به اینکه بسیاری از سازمانها صرفاً به دنبال کسب درآمد هستند و به موضوع استراتژی توجه کافی ندارند، گفت: «۹۵ درصد شرکتهای جهان استراتژی ندارند، در حالی که ۱۰۰ درصد آنها عملیات دارند.» او همچنین با استناد به مطالعات اخیر، خاطرنشان کرد که بسیاری از استراتژیها با شکست مواجه میشوند و دلیل اصلی این شکستها، اجرا نشدن صحیح استراتژی است.
احمدیان با تأکید بر اهمیت نقش انسان در اجرای استراتژی، گفت: «تا حدود سال ۲۰۰۰، مدیران بر روی فرایندها و تکنولوژی تمرکز داشتند، اما امروزه متوجه شدهاند که موفقیت سازمانها به انسانها و توانایی رهبران در ایجاد انگیزه و همراهی آنها بستگی دارد. در آن سالها مفهومی به نام رهبری سازمانی مطرح شد که معنی آن توانایی کار با انسان و قدرت متقاعد کردن انسانها و همراه کردن آنها در تغییر است. »
مدیرعامل محک، رهبری سازمانی را شامل دو وظیفه اصلی «ایجاد تغییر» و «توسعه رهبری» دانست و با اشاره به پیچیدگی مدیریت انسانها، بر اهمیت ایجاد تعادل بین منافع مختلف در سازمان تأکید کرد. او گفت: «رهبری سازمانی به معنای ایجاد ایجاد انگیزه در کارکنان از طریق معرفی بازیهای برد-برد در مقایسه با بازیهای باخت-باخت است.»
احمدیان بر اهمیت رویدادهایی مانند CEO Performance ماهان تأکید کرد و گفت: «این رویدادها به مدیران عامل کمک میکنند تا با چالشهای پیچیده رهبری آشنا شوند و مهارتهای لازم برای موفقیت در دنیای کسبوکار امروز را کسب کنند.»
خوب است نظر کنی به فرهنگ
«امید هاشمی»، راهبر ماژول منابع انسانی برنامه CEO Performance نیز به ارایه دیدگاهی از نقش منابع انسانی در توسعه سازمانها پرداخت و بر اهمیت تعامل بین سیستمهای منابع انسانی و رهبری مؤثر تأکید کرد.
هاشمی با اشاره به نیازهای متضاد انسانها، گفت: «برای موفقیت سازمانها، باید سیستمی طراحی شود که بتواند این نیازهای متضاد را مدیریت کند و به رشد سازمان کمک کند.» او افزود: «اما سیستم قوی بدون داشتن رهبران خوب سازمان را به موفقیت نمیرساند.»
هاشمی با ارائه مدل منابع انسانی، بر اهمیت ایجاد رویههای مدون و پیگیری مستمر استراتژیهای منابع انسانی تأکید کرد. او همچنین به نقش مهم فرهنگ سازمانی در موفقیت سازمانها اشاره کرد و گفت: «فرهنگ سازمانی، مجموعهای از ارزشها و باورهایی است که به رفتارهای کارکنان شکل میدهد. ما معمولاً هنگام استخدام افراد به این ارزشها و باورها بیتوجهیم و صرفاً افراد را از نظر فنی ارزشیابی میکنیم؛ در حالی که معمولاً اختلافهایی که منجر به قطع همکاری میشود، ناشی از ارزشها و باورهاست.»
خرد را چنان کرد باید سپاس
در ادامه این رویداد و پس از برگزاری پنلی با مدیریت «عطا همایون»، راهبر ماژول استراتژی دوره و چند تن از مدیران حاضر در دوره اول، مراسم سپاس و اهدای لوح تقدیر به کارآفرینان و مدیران برتر برگزار شد.
«پروفسور ناصر میرسپاسی»، پدر علم مدیریت منابع انسانی ایران؛ بهروز فروتن، بنیانگذار گروه صنایع غذایی بهروز؛ «امیرحسین فرزانه»، کارآفرین ورزشی؛ «بهاره شریفیون»، بنیانگذار «هلدینگ سپاس» (بیمه دات کام)؛ «حجت فکری»، بنیان گذار آموزشگاه «فکر بکر مالی»؛ «حمیدرضا پاکروان»، همبنیانگذار «شیپور»؛ «شهرام صالحی نوع پرور»، بنیانگذار «تولیکا»؛ «عبدالرضا حافظی»، بنیانگذار «محیط کار آرمانی»؛ «علی شریعت مقدم»، بنیانگذار «نوین زعفران»؛ «علیرضا نبی»، بنیانگذار «بنیاد دکتر نبی»؛ «فرید فولادی»، رییس هیات مدیره «همکاران سیستم»؛ «مهدی روحانی»، بنیانگذار «گروه سرمایه گذاری و ساختمانی پارسه»؛ «مهدی معصومی»، بنیانگذار «تلاونگ»؛ «نادر رفتاری»، صاحب امتیاز برند رفتاری و «آرش سروری»، فعال رسانهای، دریافت کنندگان این لوح تقدیر بودند.