استانداردهای دوره مدیریت راهبردی کسب و کار
تاریخ شروع دوره: 6 مهر 99
تعداد دورههای آنلاین (MBA) برگزار شده: 40 دوره
تعداد دورههای آنلاین (MBA) برگزار شده در سال جاری: 8 دوره
مدرسه عالی کسبوکار ماهان از سال 1384 تا امروز دوره مدیریت راهبردی کسبوکار (MBA) را بهطور مستمر برگزار میکند. تا کنون 240 دوره حضوری و اکنون 40مین دوره آنلاین MBA در ماهان برگزار شده است. در ابتدای مراسم معارفه این دوره آقای راد مدیر توسعه کسبوکار ماهان با اشاره به سابقه برگزاری دورههای مدیریتی در ماهان نقشه راه دوره را برای دانشپذیران تشریح کردند. ایشان بیان داشتند که دوره آنلاین مدیریت راهبردی کسبوکار ماهان طراحی شده تا تفکر سیستمی و نگاه استراتژیک 360 درجه به تمامی مسائل کسبوکار را در مدیران عالی نهادینه کند. نگرش و مهارتی که در نهایت به تصمیمگیری مدیران و افزایش اثرگذاری آن کمک میکند و هزینه آزمونوخطای تصمیمگیری را کاهش میدهد. میدانیم تصمیماتی که در گذشته توسط مدیران شرکت اتخاذ شده جایگاه کنونی کسبوکارها را تعیین کرده و بیتردید تصمیماتی که امروز اتخاذ میشود جایگاه آینده کسبوکار را مشخص خواهد کرد.
استانداردهای دوره مدیریت کسبوکار (MBA)
دورههای مدیریت راهبردی کسبوکار یکی از دورههای پرطرفدار در دنیا و کشورمان است. دورهای مدیریتی که تلاش میکند مدیران و صاحبان کسبوکارها را به دانش و مهارتهای لازم برای رهبری سازمان تجهیز کند. حال یکی از دغدغههای اصلی، انتخاب دورهای مناسب با استانداردهای جهانی است؛ اما چگونه میتوان استاندارد بودن یک دوره را تشخیص داد؟
خانم دکتر شهنواز در مراسم معارفه 40 مین دوره آنلاین MBA بیان کردند که در دنیا سه مرکز اصلی برای اعتباربخشی و اعتبار سنجی مدارس کسبوکار وجود دارد؛ مراکز AACSB، EQUIS و AMBA.
مراکز AACSB و EQUIS در واقع بیزنس اسکولها را اعتبارسنجی کرده و سپس اعتباربخشی میکنند؛ بدین صورت که اگر مدرسه کسبوکاری توسط این مراکز تائید شود تمامی دورههای آنها نیز مورد تائید است. روش کار AMBA اما متفاوت است؛ این مرکز کیفیت دورههای مدارس کسبوکار دنیا را مورد ارزیابی قرار میدهد و در صورت تائید اعلام میکند دورههای مشخص طبق استانداردهای روز دنیا تدریس میشوند و کیفیت لازم را دارا هستند. مدرسه عالی کسبوکار ماهان افتخار آن را دارد که اولین و تنها بیزنس اسکول کشور است که توانسته تأییدیه AMBA را اخذ کند.
یادگیری حداکثری در کلاسهای آنلاین
خانم دکتر شهنواز فعالیتهای یادگیری دانشپذیران را در سه دسته تقسیمبندی کرده و به توضیح هر کدام پرداختند:
الف) فعالیتهای یادگیری جذبی (Absorb):
این دست از فعالیتها را میتوان در خارج از کلاس انجام داد. سرنخها و مسائلی که توسط اساتید مطرح شده و دانشپذیران برای پاسخ دادن به آن شروع به فعالیت میکنند. مطالعه کردن، جستجو در منابع اینترنتی و بررسی آنها، پاورپوینتهای اساتید که به دانشپذیران داده میشود همگی جزئی از مهارتهای جذبی یادگیری محسوب میشوند.
ب) فعالیتهای یادگیری عملی (Doing):
این دسته از فعالیتها به دانشپذیران امکان میدهد تا آنچه را که آموختهاند بهصورت عملی به کار گیرند که یکی از مهمترین فعالیتهای یادگیری در کلاسهای مجازی به شمار میرود. انجام دادن تمرینها و کیس استادیها در این دسته جای میگیرد.
ج)فعالیتهای یادگیری ارتباطی (Connect):
در این مرحله بین دو فعالیت ذکر شده در بالا ارتباط ایجاد میشود؛ همانطور که گفته شد در مرحله جذبی اطلاعات به دست میآید و در مرحله Doing این اطلاعات بهصورت عملی مورد استفاده قرار میگیرد. مباحث گروهی، فعالیتهای مشترک و روشهای مختلف حل مسئله برای خلق این ارتباط لازم و ضروری هستند.
ایشان در پایان خاطرنشان کردند تمرینها و پروژههایی که به دانشپذیران داده میشود از مراحل ذکر شده میگذرد و در نتیجه منجر به تکمیل فرایند یادگیری خواهد شد.
یک پاسخ
کدهای جدید دوره mba ماهان کی برگزار میشه ؟