به گزارش روابط عمومی مدرسه عالی کسب و کار ماهان همایش بینالمللی فرصتهای توسعه اقتصادی و جذب سرمایه استان تهران امروز با حضور سرمایهگذاران 23 کشور مختلف و همچنین با حضور و مشارکت مقامات مختلف اقتصادی کشور در هتل المپیک تهران آغاز به کار کرد.
در کنار حضور بسیاری از مقامات اقتصادی کشور از جمله مقامات وزارت اقتصاد و دارایی، رییس کل بانک مرکزی، رییس سازمان سرمایه گذاری ایران، رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی، معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، استاندار تهران و برخی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی و همچنین همه مقامات ادارات و نهادهای استان تهران از جمله شرکت برق منطقه ای استان تهران، شرکت آب و فاضلاب استان تهران، سازمان صنعت، معدن و تجارت، اتاق بازرگانی ایران و تهران، سازمان میراث فرهنگی و گردشگری، بانک مرکزی، سازمان بورس و اوراق بهادار، سازمان سرمایه گذاری و کمک های اقتصادی و فنی تهران، سازمان سرمایه گذاری و مشارکت های مردمی تهران، وزارت ارتباطات و فناوری، سازمان توسعه تجارت ایران، خانه صنعت، معدن و تجارت تهران؛ بیش از 125 سرمایه گذار از 23 کشور مختلف جهان از جمله انگلستان، پرتقال، ترکیه، آلمان، چین، ایتالیا، امارات متحده عربی، فرانسه و بنگلادش حضور دارند و ضمن گفتگو با مقامات مختلف، راه های سرمایه گذاری و انعقاد قراردادهای سرمایه گذاری در طرح ها و پروژه های استان تهران را بررسی می کنند.
همچنین لازم بذکر است مدرسه عالی کسب و کار ماهان به عنوان یکی از حامیان اصلی این همایش در آن حضور بهم رسانیده و ضمن آشنا نمودن مدیران و سرمایه گذاران داخلی و خارجی با دوره های عالی مدیریت آنها را به تغییر نگرش در مدیریت دعوت نمود.
در روز نخست این همایش دو روزه مهندس حسین هاشمی، رئیس همایش و استاندار تهران، مهندس ترکی، رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان تهران و دبیر همایش، آقای دکتر خزاعی، معاون وزیر و رئیس سازمان کمکهای فنی و اقتصادی ایران، و همچنین آقای مهندس خوانساری، رئیس اتاق بازرگانی صنایع معادن و کشاورزی تهران، به ایراد سخنرانی پرداختند.
بازسازی و نوسازی صنایع تهران اولویت اول است
سید حسین هاشمی استاندار تهران با اشاره به دو منطقه ویژه اقتصادی در نزدیکی فرودگاه امام خمینی (ره) و منطقه آزادس تهران یادآور شد: این دو منطقه برای تسهیل در سرمایه گذاری در نظر گرفته شده اند.
وی همچنین با اولویت بندی نیازهای سرمایه گذاری تهران تصریح کرد: بازسازی و نوسازی صنایع تهران اولویت اول است که ورود بخش خارجی به این مسئله میتواند در تسریع این امر و ایجاد تولیدات مورد نیاز کشور کمک کند. دومین اولویت برای سرمایه گذاری محیط زیست و اجرای سیاستهایی برای کاهش آلودگی هوا در تهران است. سومین اولویت نیز توجه به صنایع هایتک خواهد بود. در استان تهران مشکل محدودیت سرمایه گذار وجود دارد.
استاندار تهران عنوان کرد: اما بحث صنایع با تکنولوژی بالا، صنایع کشاورزی و بحث تصفیه فاضلاب از جمله اولویتها در این استان به شمار می آید.
هاشمی با تاکید بر اینکه در این استان وحدت بین سازمانهای مختلف برای جذب سرمایه گذاری وجود دارد توضیح داد: اتاق بازرگانی تهران، استانداری و سازمان سرمایه گذاری خارجی تهران در بحث جذب سرمایه گذار با یکدیگر اتحاد دارند که همین سیاستهای یکسان، زمینه را برای حضور خارجیها تسهیل میکند.
ایران به هر سرمایه گذاری خوشامد نمی گوید
در ادامه برنامه معاون وزیر اقتصاد و رئیس کل سازمان سرمایه گذاری و کمک های فنی و اقتصادی سخنرانی خود را ارائه داده و گفت: ایران به هر سرمایه گذاری خوشامد نمی گوید. بلکه به سرمایه گذاری خوشامد می گوید که بخشی از نیاز مالی طرح های مهم کشور را تامین کند.
محمد خزائی افزود : از سرمایه گذاری خارجی که سبب ایجاد ارزش افزوده به اقتصاد کشور شود یا در حوزه سیاسی موثر باشد، حمایت می کنیم.
وی به موقعیت عالی استان تهران برای سرمایه گذاران خارجی اشاره کرد و گفت: 107 طرح سرمایه گذاری خارجی در استان تهران ثبت و برای آنها ضمانت نامه دولتی صادرشده که 50 درصد آنها تحقق عینی یافته است.
معاون وزیر اقتصاد همچنین تهران را قلب و مرکز تصمیم گیری کشور معرفی کرده و گفت: محیط زیست ، مدیریت منابع آب ، حمل و نقل عمومی و فناوری های پیشرفته چهار اولویت اصلی سرمایه گذاری در استان تهران است.