ماهان

روانشناسی رنگها

فهرست مطالب
    برای شروع تولید فهرست مطالب، یک هدر اضافه کنید

    روانشناسی رنگ سبز

    سبز رنگ شفا است. افراد علاقمند به رنگ سبز دوست دارند که به همه کمک کنند. این افراد را معمولا می‌توان در حرفه‌های پزشکی یا مشاغلی که به دیگران کمک می‌کند پیدا کرد. این افراد بیشتر ترجیح می‌دهند تا به کار دیگران نظارت کنند تا اینکه خودشان درگیر شوند، آنها اغلب افکار خود را بر زبان نمی‌آورند و به همین دلیل از نظر دیگران شنوندگان خوبی هستند. این ویژگی باعث می‌شود مشاوران خوبی باشند. افراد علاقمند به رنگ سبز کاری می‌کنند تا دیگران بلافاصله در خانه آنها احساس آسایش کنند. آنها سعی می‌کنند از دیگران مراقبت کنند و دوست دارند همه در زندگی آرامش داشته باشند. علاقمندان به رنگ سبز دوستان خوبی هستند زیرا شاد، دلسوز و محرم راز دوستان خود هستند. علاقمندان به رنگ سبز برای آنکه نسبت به خود احساس خوبی داشته باشند باید همیشه در حال کمک کردن به کسی یا چیزی باشند. آنها در کارهای داوطلبانه، کمک به دیگران مانند مراقبت از دیگران، حیوانات یا گیاهان شرکت می‌کنند.

    روانشناسی رنگ نارنجی

    دوستداران رنگ نارنجی عاشق طبیعت هستند. ذهن ورزشی دارند و دوست دارند در فضای باز فعالیت کنند. پیاده‌روی طولانی در جنگل آنها را سرزنده میکند.درختان و پرندگان برای آنها مهم هستند و دوست دارند خود را جزیی از طبیعت بدانند. شغلهای مناسب دوستداران رنگ نارنجی مزرعه داری، گله داری، فوتبالیست و راهنمای سفر است. مردم همیشه در مورد این آدمهای ساده زیست خوب حرف می زنند. اگر چه باعث عصبانیت دیگران می‌شوند، اما معمولا مدت آن طولانی نیست. چه کسی می‌تواند از دست آدم‌هایی این چنین کمک کار عصبانی شود؟ آنها همیشه سعی می‌کنند به کسانی که احساس می‌کنند به کمک نیاز دارند یاری برسانند.از آنجایی که آنها همیشه از محیط اطرافشان آگاهند به ماجراجویی تمایل دارند. اگر چه آنها بدون فکر و خود به خود عمل می‌کنند، معمولا از آنچه انجام می‌دهند بخوبی آگاهی دارند. یادگیری و تجربه اندوزی برای آنها بسیار موثر است. علاقمندان به رنگ نارنجی معتقدند که سزاوار داشتن بهترین چیزها در زندگی هستند.

    روانشناسی رنگ صورتی

    دوستداران رنگ صورتی می‌خواهند که بر روی هر چیزی صورتک خندانی رسم کنند. آنها یا معمولا خوشحالند و یا به دنبال آدم‌های شاد می‌گردند. علاقمندان رنگ صورتی سعی می‌کنند خصوصیات خوب دیگران را ببینند. اگر در شخصی ویژگی خوبی نبینند آنگاه در ذهن خود توجیه مناسبی برای فقدان خوبی در آن فرد پیدا می‌کنند. دوستداران رنگ صورتی به آرامی به دنبال بهترین راه برای حل مسائل می‌کردند و بعد اقدام می‌کنند. صورتیها دنیا را از پشت شیشه‌ای به رنگ صورتی می‌بینند. در واقع اگر همه می‌توانستیم مانند آنها دنیا را از پشت شیشه‌ای صورتی ببینیم دنیای بهتری داشتی. صورتی پسندها، خجالتی، بسیار باهوش، و سختگوش هستند که با این که دوست دارند در جریان باشند اما از حرکت خیلی سریع هم وحشت دارند. علاقمندان به رنگ صورتی مراقب کارها و یا حرفهایشان هستند، زیرا می‌ترسند که دیگران آنها را در وضعیت نا مطلوبی ببینند. آنها سعی می کنند تا همه را خوشحال کنند.

    روانشناسی رنگ بنفش

    بنفش رنگ معنویت است. دوستداران رنگ بنفش سعی می‌کنند از نظر معنوی، احساسی و ذهنی همیشه بهتر از آنچه تصور می‌کنند باشند. آنها برای آنکه نیاز زیادی به اطلاعات دارند کتاب خوانهای قهاری هستند. آنها در تلاش برای یافتن پاسخ و تبدیل به آنچه دوست دارند، زندگی خود و دیگران را مرور می‌کنند. آنها با مطالعه ی ادیان احساس می‌کنند کار بزرگی در زندگی خود انجام می‌دهند. آنها می خواهند تا به افراد بیشتری در زندگی کمک کنند و بسیار مشتاقند تا آموخته‌های خود را در اختیار دیگران قرار دهند. به نظر می‌آید که آنها در تلاش برای رسیدن به کمال به خودشان سختگیر هستند و تمایل دارند تا از خود انتقاد کنند.

    روانشناسی رنگ قرمز

    قرمز رنگ اشتیاق، انرژی و پول در آوردن است.دوستداران رنگ قرمز متمایل به نارنجی، آدمهایی پویا و با نشاط هستند که فعالیت‌های بیرون از خانه با مردم دیگر را می‌پسندند. دوستداران رنگ قرمز متمایل به آبی افرادی پر انرژی با احساسات بالا هستند. علاقه‌مندان به رنگ خالص اشخاصی جذاب و اغوا کننده هستند. مردها دوست دارند زنانی را که لباس قرمز بر تن دارند تماشا کنند حتی اگر زیبا هم نباشند. همچنین این رنگ مورد علاقه‌ی کسانی است که می‌خواهند قدرت داشته باشند. بازرگانانی که میخواهند در تجارت برنده باشند در جلسات تجاری از رنگ قرمز در لباس خود استفاده می‌کنند. رنگ قرمز سبب انرژی و فعالیت زیاد می‌شود. این شخصیت پر انرژی مشتاق توجه است و مایل است هر چه بیشتر مورد توجه قرار گیرد. خلق و خوی آتشین آنها باعث فوران احساسات شدید و سپس کند شدن آن به همان سرعت می‌شود.

    روانشناسی رنگ سفید

    سفید رنگ خلوص و پاکی است. رنگ برف تازه یا نوری که از بالا می‌تابد. آنچه ما نمی‌توانیم تشخیص دهیم این است که هم برف و هو نور در خود ناخالصی دارند اما به نظر کی آید که در نوع خود خالص‌ترین هستند. دوستداران رنگ سفید خجالتی هستند اما این شرم و حیای واقعی نیست. اینکه صبورانه منتظر می مانند تا پیش از آنکه افکار خود را بر زبان آورند، دیگران به آنها توجه کنند، به نظر می آید خجالتی هستند اما در اصل خیلی هم پر حرفند. طرفداران رنگ سفید به رغم کارهایی که انجام می‌دهند احساس پاکی می‌کنند. فضیلت پاک بودن از سوی دیگران هم به آنها نسبت داده می شود، حتی اگر شخصیت آنها شایسته چنین نظری نباشد. دوستداران رنگ سفید احساس می کنند که ساختار عقیدتی درستی دارند اما با این حال علاقه‌ای به بحث در مورد آن با دیگران ندارند. همینکه حق را به خود می دهند کافی است. همانطوری که شخصیت را می‌توان با رنگ خاصی بیان کرد، به همین ترتیب شخصیت برند یا تصویر برند هم بااستفاده از رنگ قابل بیان است. اهمیت رنگ در برندسازی بسیار شایان توجه است. رنگ کوکاکولا قرمز و رنگ پپسی آبی است. این شرکتها درک کرده‌اند که رنگ در ایجاد یک تصویر خاص از برند نقش حیاتی دارد و می تواند پیام تبلیغاتی خاصی را به مصرف کننده القا کند. بعلاوه رنگ در یادآوری و فراخوانی خاطرات نقش بزرگی ایفا می‌کند.

    روانشناسی رنگ سیاه 

    سیاه یکی از زیباترین رنگ‌هاست. با این حال نشانه‌ی نبود رنگ است. کسانی که رنگ سیاه را انتخاب می‌کنند دوست دارند که همه‌ی کارها با جزئیات انجام شود. اگر کاری باید به اتمام برسد، این افراد کسانی هستند که آن را به پایان می‌برند. با این حال، این شخصیت‌ها به رهبرانی نیاز دارند تا به آنها بگوید که چه کاری انجام دهند. آنها تحت حمایت قادر به حل هر مساله‌ی دشواری هستند. وقتی در موقعیت یافتن اشتباهات قرار بگیرند، دقیقا در جایی هستند که باید باشند، این افراد به معما علاقه دارند و یافتن خطاهای دیگران، روحیه ی سر سخت آنها را نشان می‌دهد. علاقمندان به رنگ سیاه گاهی عمدا اشتباهات را پیدا می‌کنند تا نشان دهند که می‌توانند آنها را رفع کنند. برای بسیاری از مردم سیاه رنگ آرامش است. باعث می‌شود تا احساس آسودگی کنند و حتی در بعضی موارد کوچکتر به آنها امکان می‌دهد تا خود را از دنیای بیرون پنهان کنند.

    روانشناسی رنگ زرد

    علاقمندان به رنگ زرد ذهن کسب‌وکاری دارند و دوست دارند بقیه متوجه تحصیل کرده بودن آنها بشوند. آنها می‌کوشند تا در هر زمینه ای که نیاز به توانایی ذهنی دارند موفق شوند. علاقمندان به رنگ زرد رهبران خوبی می‌شوند و معمولا ذهن خود را به شیوه‌ای نظام‌مند بکار می‌برند. پیش از هر حرکتی آن را تجزیه و تحلیل می‌کنند. بازیهای استراتژیک مورد علاقه آنها است. خصوصا به شطرنج علاقه‌ی زیادی دارند. احتمال دارد که دوستداران رنگ زرد کمی لجوج باشند. وقتی علاقه به رنگ زرد به سمت خردلی تمایل پیدا کند احساس می‌کنند تنها کسانی هستند که می‌توانند درست تصمیم بگیرند. این باعث می‌شود بقیه کمی به انگیزه‌های آنها مظنون شوند. علاقمندان واقعی به رنگ زرد بعد از بررسی تمامی نقطه نظرها، تصمیمات عاقلانه می‌گیرند. زنهای علاقمند به رنگ زرد ترجیح می‌دهند به جای مادر بودن و خانه داری، بیشتر در کار تجارت باشند. اما در عین حال می توانند هر دو کار را با هم انجام دهند و با آن سازگار شوند. وقتی این افراد تحت استرس و فشار روانی قرار می‌گیرند احساس می‌کنند نشان دادن احساسات نشانه ضعف و ضربه‌پذیری آنهاست. آنها سعی می‌کنند کسی عرق را بر پیشانی آنها نبیند. آنها بیشتر با خودشان سرگرم هستند و افراد زیادی را در اطراف خود نگاه نمیدارند و معمولا تنها یک یا دو دوست خوب دارند. این دوستان معمولا افرادی هستند که آنها هم ذهن تجاری دارند. با این همه دوستداران واقعی رنگ زرد به کسی به غیر از خودشان تکیه نمی‌کنند. آنها لباسهای خوش دوخت را می پسندند و عموما خیلی حرفه ای لباس می پوشند. گر چه خانمها ممکن است لوازم تزیینی درشتی را انتخاب کنند اما ساده و شیک پوشند.

    روانشناسی رنگ آبی

    آبی رنگ احساسی است. کسانی که به رنگ آبی علاقه دارند، درونگرا هستند و زیاد به دیگران اعتماد ندارند. آن‌ها همه‌ی حرکات دیگران را مشاهده می‌کنند. رنگ آبی کم رنگ نشان می‌دهد که شخص خواستار نظم است. کمد لباس آنها بسیار مرتب است، دوستدار رنگ آبی هر چقدر به سمت پر رنگی تمایل پیدا کند، بد اخلاق‌تر می‌شود و آن را نشان هم می‌دهد. افرادی که به رنگ آبی علاقه دارند اغلب برای تصمیم‌گیری از احساساتشان کمک می‌گیرند. آنها اغلب به سادگی تحت تاثیر اخلاق اطرافیانشان قرار می‌گیرند. آنها گاهی ناراحت هستند از شما انتظار دارند شما هم مانند آنها باشید. آنها با نشان دادن نشانه های هم وابستگی نیاز دارند تا شما در کنارشان باشید و همان احساس آنها را تجربه کنید.

    برگرفته از کتاب کاربرد رنگ در تبلیغات، نویسنده: گلنارا زد. کریموا

    انتشارات مکتب ماهان

    پرسش‌های متداول

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    فهرست مطالب
      برای شروع تولید فهرست مطالب، یک هدر اضافه کنید
      عضویت در خبرنامه ماهان
      جدیدترین های جعبه ابزار
      بررسی ویژگی یک مدیر بازاریابی موفق
      ویژگی‌های یک مدیر بازاریابی موفق
      How-work-foreign-freelance-sites
      چگونه در سایت های فریلنسری خارجی کار کنیم؟
      مدیریت فرایند BMP چیست ؟
      مدیریت فرآیندهای کسب و کار چیست؟ 5 نقش BPM کسب و کار
      بازی دسته جمعی دوره رهبری
      بهترین تصمیم‌گیری در شرایط پیچیده و عدم اطمینان با 10تکنیک موثر
      IMG_0487
      استراتژی تیم‌سازی با عملکرد بالا برای مدیران
      عضویت در خبرنامه ماهان

      شما میتوانید با درج نام و ایمیل خود، از آخرین مقالات، مطالب و اخبار مدرسه کسب و کار ماهان در ایمیل خود مطلع شوید.