ماهان

بهترین نرم افزار مدیریت پروژه برای کسب‌وکار شما کدام است؟

فهرست مطالب
    برای شروع تولید فهرست مطالب، یک هدر اضافه کنید
    شاید بتوان گفت از مهم‌ترین عوامل موفقیت یک پروژه، مدیریت باکیفیت آن است. یک مدیر پروژه خوب می‌تواند تمام شرایط را بسنجد، بودجه مالی را کنترل کند و در زمان مناسب کار باکیفیتی انجام دهد. با پیشرفته‌شدن و تعدد کارها، هر مدیر پروژه‌ای نیاز به بهترین برنامه مدیریت پروژه دارد. در این مقاله، تعدادی از هرکدام که جزو بهترین ابزارهای مدیریت پروژه هستند به شما معرفی خواهد شد. می‌توانید با مقایسه نرم‌افزارهای مدیریت پروژه مناسب‌ترین آن‌ها را انتخاب کنید.

    این ابزارها کمک می‌کنند تا آن چه در ذهن شماست مرتب باشد و بدانید در کجای پروژه خود هستید. در ادامه با این نرم‌افزارها بیشتر آشنا خواهید شد و به شما کمک خواهیم کرد تا بهترین برنامه مدیریت پروژه برای کار خود را انتخاب کنید.

    مهندسی مدیریت پروژه رتبه دوم استخدام در شرکت‌ها را به خود اختصاص داده است. برای این که یک مدیر پروژه خوب باشید، باید به نرم‌افزارهای آن مسلط شوید تا بتوانید کاری که از شما خواسته می‌شود را به نحو احسن پیش ببرید.

    نرم‌افزارهای ایرانی و خارجی بسیاری در زمینه مدیریت پروژه در دسترس هستند که می‌توانید از آن‌ها استفاده کنید. برخی از آن‌ها رایگان و تعدادی نیز با پرداخت پول قابل خرید هستند.

    چطور بهترین نرم افزار مدیریت پروژه را انتخاب کنیم؟

    چطور بهترین نرم افزار مدیریت پروژه را انتخاب کنیم؟

    مقایسه نرم‌افزارهای مدیریت پروژه باید براساس ملاک‌های شما صورت گیرد. برای مثال، اندازه سازمان شما مهم است. برخی نرم‌افزارها نمی‌توانند سازمان‌ها یا پروژه‌های خیلی بزرگ را پشتیبانی کنند. امکاناتی که شما نیاز دارید ممکن است متفاوت با تیم دیگر باشد.

    علاوه بر این، تمایل یا عدم تمایل شما به پرداخت هزینه برای کار با اپلیکیشن نیز اهمیت دارد. کافی است نرم‌افزارهای مختلف را ببینید و امکانات آن‌ها را مقایسه کنید. در انتها می‌توانید بهترین اپلیکیشن مدیریت پروژه را انتخاب کنید.

    اگر بین چند نرم‌افزار مختلف شک داشتید، می‌توانید نسخه رایگان یا محدود آن‌ها را تهیه کنید و پس از مدتی کار، تصمیم بگیرید کدام نرم‌افزار را می‌خواهید انتخاب کنید.

    بهترین نرم‌افزار مدیریت پروژه با تقویم فارسی

    بسیاری از مدیران پروژه ایرانی ترجیح می‌دهند با نرم‌افزارهای داخلی کار کنند. مشکل عدم تسلط اعضای تیم به زبان و تقویم انگلیسی از مهم‌ترین دلایل این انتخاب است. نرم‌افزارهای ایرانی به‌خوبی به شما برای مدیریت پروژه خود کمک می‌کنند.

    در ادامه به معرفی چند نرم‌افزار از بهترین نرم‌افزارها و ابزارهای مدیریت پروژه ایرانی با تقویم فارسی پرداخته خواهد شد.

    تسکولو؛ اپلیکیشن مدیریت پروژه

    نرم‌افزار ایرانی تسکولو از جمله نرم‌افزارهایی محسوب می‌شود که استفاده از آن‌ها راحت است. اگر سازمان شما کوچک یا متوسط است، تسکولو به‌راحتی می‌تواند آن را مدیریت کند. می‌توانید برای کاربرهای مختلف در آن سطح دسترسی تعیین کنید و در بازه‌های زمانی مختلف گزارش آن‌ها را از تسکولو بخواهید.

    امکان کنترل منابع و مشخص‌کردن زمان کارها در تسکولو وجود دارد. اگر در سازمان خود از افراد دورکار استفاده می‌کنید، برنامه مدیریت پروژه تسکولو گزینه مناسبی برای مدیریت کردن این کاربران است.

    تسکولو اجازه می‌دهد بتوانید تمام نقش‌های درگیر در پروژه را در جریان کار قرار دهید تا همه در مورد پروژه و روند کار اطلاع داشته باشند.

    درگیری تمام کاربران با پروژه، مسئولیت‌پذیری را در آن‌ها بالا می‌برد. قابلیت صحبت با اعضای پروژه در تسکولو فراهم شده است. اگر تعداد کاربران کمتر از ۱۰ نفر باشد، استفاده از تسکولو رایگان خواهد بود.

    سازمان یار؛ نرم افزار مدیریت جلسات رایگان

    از بهترین برنامه‌ها و ابزارهای مدیریت پروژه ایرانی، نرم‌افزار سازمان یار است. کار کردن با این نرم‌افزار راحت است و سازمان‌های کوچک تا بزرگ را پوشش می‌دهد. قابلیت‌های مدیریت منابع، زمان‌بندی، تعریف سطح دسترسی، گزارش‌گیری، بودجه‌بندی و تحلیل و مدیریت ریسک در این نرم‌افزار برای شما فراهم شده است.

    این نرم‌افزار تحت وب کار می‌کند و با استانداردهای بین‌المللی هماهنگ است. این نرم‌افزار قابلیت سینک شدن با سایر نرم افزار مدیریت پروژه سازمانی مانند نرم‌افزار مدیریت وظایف یا مدیریت جلسات را دارد و می‌توانید از آن به‌عنوان برنامه مدیریت پروژه و سیستم اداری خود نیز استفاده کنید.

    می‌توانید در سازمان یار دلایل تأخیر هر فعالیت یا مشکلی که ایجاد شده را پیوست کنید. امکان ایجاد تقویم سازمانی، امکان بایگانی اسناد در طول پروژه، تحلیل جریان نقدینگی و نمودار S سازمانی از دیگر امکانات سازمان یار محسوب می‌شود.

    نرم‌افزار مدیریت پروژه میزیتو

    این نرم‌افزار در سه بستر وب، اندروید و iOS قابلیت استفاده دارد. داشتن تقویم و زبان فارسی، امکان ایجاد وظایف برای کاربران، تعریف سطح دسترسی از قابلیت‌های این نرم‌افزار محسوب می‌شوند. اگر تعداد کاربران تا 5 نفر باشد، استفاده از این برنامه مدیریت پروژه رایگان خواهد بود.

    امکان ایجاد گفتگو و تعامل با افراد گروه در این نرم‌افزار فراهم شده است. امکان ثبت صورت‌جلسه، تعریف پروژه به تعداد نامحدود، تهیه نسخه پشتیبان و غیره باعث شده‌اند تا این برنامه در فهرست بهترین نرم افزار مدیریت پروژه ایرانی قرار بگیرد.

    نرم‌افزار ایرانی آرسس

    این نرم‌افزار از سال 1394 شروع به کار کرده است. تیم سازنده نرم‌افزار ادعا دارد که این نرم‌افزار با استانداردهای مدیریت پروژه جهانی مطابقت دارد. قابلیت تعریف سطوح دسترسی مختلف در این نرم‌افزار سبب ایجاد امنیت داده‌ها می‌شود. در ادامه به بررسی برخی از قابلیت‌های این نرم‌افزار پرداخته می‌شود:

    • کنترل زمان
    • کنترل هزینه
    • مدیریت منابع
    • مدیریت نیروی انسانی
    • قابلیت استفاده به‌عنوان سیستم اداری
    • ردیابی عناصر پروژه در سطح سازمان
    • پشتیبانی از هر ۲ تقویم شمسی و میلادی

    آرسس از بهترین برنامه‌ها و ابزارهای مدیریت پروژه ایرانی است و می‌تواند یک دستیار استراتژیک مناسب برای شما باشد. می‌توانید در این برنامه تحت وب، وظایف کاری مختلفی تعیین کنید و به نظارت بر عملکرد هریک از کارمندانتان بپردازید.

    آرسس در ۳ نسخه متفاوت صنایع تولیدی، بازرگانی و خدماتی تهیه‌شده که به شما کمک می‌کند تخصصی‌تر عمل کنید. هزینه این برنامه نیز بسته به اندازه سازمان شما که کوچک، متوسط یا بزرگ است، تغییر می‌کند. این نرم‌افزار در ۳ شکل تحت وب، اندروید و iOS در دسترس کاربران قرار دارد.

    ترسی گانت چارت، رصد بودجه و میزان آن، امکان حضور غیاب و ایجاد ساعت‌های کاری، مدیریت منابع، بودجه و نیروی انسانی، امکان ایجاد نامحدود مرحله و غیره از قابلیت‌های این نرم‌افزار ایرانی مدیریت پروژه هستند.

    بهترین برنامه‌ها و ابزارهای مدیریت پروژه خارجی

    بهترین برنامه‌ها و ابزارهای مدیریت پروژه خارجی

    اگر شما و اعضای تیمتان به میزان لازم به زبان انگلیسی مسلط هستید و با استفاده از تقویم میلادی مشکلی ندارید، نرم‌افزارهای خارجی مدیریت پروژه نیز در اختیار شما هستند. در ادامه به بررسی چند مورد از این نرم‌افزارها پرداخته خواهد شد.

    نرم‌افزار مدیریت پروژه MSP

    مایکروسافت پروجکت از خانواده آفیس است و احتمالاً آیکون آن را در رایانه خود دیده‌اید. MSP قدمت زیادی دارد و به‌تبع آن بیشتر توسعه‌یافته است. این نرم‌افزار ساده و کاربردی بر کمک به مدیران پروژه تمرکز دارد.

    برنامه مدیریت پروژه MSP از جمله محبوب‌ترین نرم‌افزارهای مدیریت پروژه محسوب می‌شود و دلیل این محبوبیت نیز سادگی در عین پرکاربرد بودن آن است. برخی از قابلیت‌های این نرم‌افزار به شرح زیر هستند:

    • قابلیت فرمول‌نویسی
    • امکان گزارش‌گیری
    • قابلیت ایجاد فرم جدید
    • تعریف منابع و اضافه‌کاری برای منابع
    • تعریف محدودیت زمانی
    • تخصیص تورم در هزینه
    • ایجاد شبکه‌های PERT
    • تعریف ساختار شکست

    ایراد این نرم‌افزار این است که تنها در سیستم‌عامل ویندوز قابلیت اجرا دارد؛ مسلط شدن به آن زمان‌بر خواهد بود و ممکن است همه کاربران شما نتوانند با آن کار کنند. هزینه خرید نسخه اصلی این نرم‌افزار زیاد است؛ البته نسخه‌های رایگان آن نیز موجود هستند.

    معرفی نرم‌افزار مدیریت پروژه ترللو

    ترللو از ساده‌ترین و آسان‌ترین نرم‌افزارهای مدیریت پروژه محسوب می‌شود که رابط کاربری آسانی دارد و به شما امکان نظارت بر پروژه‌هایتان را می‌دهد. همچنین، می‌توانید بدون نیاز به نصب، از نسخه آنلاین آن نیز استفاده کنید.

    همچنین امکان پیام فرستادن برای سایر همکاران درگیر در پروژه وجود دارد. این نرم‌افزار برای سازمان‌های کوچک هزینه‌ای ندارد؛ اما امکانات کمتری نیز نسبت به سایر نرم‌افزارها به شما ارائه می‌دهد.

    در ترللو می‌توانید با درست‌کردن کارت‌های مختلف وظایف انجام شده، در حال انجام و در صف شروع انجام و وظایف شکست‌خورده را مدیریت کنید.

    نرم‌افزار آسانا

    نرم افزار مدیریت پروژه ASANA

    هرچند نام آسانا باعث می‌شود خیال کنید این نرم‌افزار ایرانی است، اما این‌طور نیست! سیستم گردش کار در آسانا ساده به‌نظر می‌رسد و با یک نگاه به داشبورد خود می‌توانید متوجه شوید کار در چه مرحله‌ای پیش می‌رود.

    این نرم‌افزار به‌خوبی با برنامه‌هایی مثل گوگل یا دراپ‌باکس لینک می‌شود. اگر مدیریت کسب‌وکار هستید و تیم‌های مختلف را مدیریت می‌کنید، آسانا برای شما مناسب خواهد بود.

    در این برنامه مدیریت پروژه می‌توانید به بخش‌های مختلف، یادداشت یا پیوست بفرستید و تیم خود را از راه دور مدیریت کنید. آسانا نیز امکان استفاده در هر ۳ بستر محبوب iOS، اندروید و ویندوز را دارد.

    نرم‌افزار جیرا

    جیرا ابتدا نرم‌افزاری بود که برای پیگیری کارها و اعلام اشکال طراحی شد. با مرور زمان و توسعه یافتن، قابلیت‌های دیگری به آن اضافه و تبدیل به یک برنامه مدیریت پروژه شد. این قابلیت‌ها شامل برد اسکرام و کانبان، معیارهای گزارش سریع، نقشه راه دیجیتال و غیره است.

    امکان گزارش‌گیری در جیرا به‌صورت سالانه، ماهانه و هفتگی وجود دارد که باعث می‌شود روندها به‌خوبی مشخص شوند. قابلیت شخصی‌سازی در جیرا بالاست و با این که ایرانی نیست؛ اما از تقویم شمسی و زبان فارسی نیز پشتیبانی می‌کند که مزیت خوبی برای کاربران فارسی‌زبان است.

    نرم‌افزار مدیریت پروژه رایک

    این نرم‌افزار برای تعداد کاربر تا 5 نفر رایگان است؛ اما برای هر کاربر بیشتر باید حدود 10 دلار برای هر ماه بپردازید. پکیج کامل نرم‌افزار را می‌توانید با پرداخت ماهانه 24 دلار دریافت کنید. پکیج کامل قابلیت‌های گانت چارت، گردش کار و وظایف کوچک‌تر را در اختیار شما قرار می‌دهد.

    به‌طور کلی، رایک بر فضای ابری اجرا می‌شود. می‌توانید در این نرم‌افزار ددلاین پروژه‌ها را مشخص کنید و کارهای گروهی خود را مدیریت کنید. رایک به‌صورت تحت وب، اندروید و حتی iOS در دسترس کاربران قرار دارد.

    داشتن تایم‌لاین، گانت چارت و قابلیت لینک‌شدن با نرم‌افزارهای پرکاربرد مثل دراپ‌باکس و گوگل درایو از نقاط مثبت رایک هستند.

    پروف هاب

    پروف هاب از بهترین برنامه‌ها و ابزارهای مدیریت پروژه به شمار می‌رود و دارای رابط کاربری بسیار مناسبی است. امکان چت کردن در این برنامه باعث می‌شود تا اعضای تیم بتوانند از راه دور نیز با یکدیگر تعامل کنند. وجود گانت چارت به مدیریت بهتر تیم توسط شما کمک می‌کند.

    قابلیت شخصی‌سازی در این نرم‌افزار وجود دارد و می‌توانید تقریباً همه موارد را در آن تغییر دهید. 6 زبان زنده دنیا در این نرم‌افزار پشتیبانی می‌شود و به‌همین دلیل، برای همکاری‌های بین‌المللی مناسب است.

    پروف هاب رایگان نیست و دو نسخه باقیمت‌های 55 و 99 دلار در ماه را روانه بازار کرده است. می‌توانید پروف هاب را در دو سیستم‌عامل اندروید و iOS استفاده کنید.

    نتیجه‌گیری

    با گذر زمان و گسترش تکنولوژی و همچنین اهمیت مدیریت پروژه، نرم افزار مدیریت کارها زیاد هستند. شما می‌توانید حتی کارهای شخصی خود را به‌وسیله نرم‌افزارهای مدیریت پروژه مدیریت کنید و به زندگی خود نظم دهید.

    داشتن یک برنامه مدیریت پروژه به‌عنوان دستیار در نظم دادن کارها به شما کمک می‌کند؛ زیرا با بمباران اطلاعاتی که همه‌روزه ذهن ما را تحت‌الشعاع قرار می‌دهد، نگه‌داشتن تمام اطلاعات در ذهن کار بعیدی است.

    همچنین کاغذبازی نیز ممکن است کنار برود. داشتن یک سیستم مدیریت پروژه همراه با پشتیبان، به شما کمک می‌کند تا مدیری قوی باشید و وظایف خود را به بهترین شکل به انجام برسانید.

    بهترین نرم افزار مدیریت پروژه برای شما نرم‌افزاری است که بتواند سطح انتظارات شما را به‌خوبی اقناع کند. کاهش استرس، افزایش بهره‌وری و نظم، از مهم‌ترین فواید این نرم‌افزارهاست.

    پرسش‌های متداول

    نرم افزار مدیریت پروژه چندین مزیت برای کسب‌وکارها دارد که از جمله آن‌ها می‌توان به ارتباطات پیشرفته و کار تیمی، دیدگاهی در سطح کلان از پیشرفت پروژه برای رهبری، اولویت‌بندی بهتر وظایف، کنترل هزینه‌ها، تخصیص منابع و جلوگیری از فرسودگی در سطح تیم اشاره کرد.
    بهترین نرم‌افزارهای مدیریت پروژه در سال ۲۰۲۳ شامل رایک، آسانا، جیرا، ترللو و غیره هستند.

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    فهرست مطالب
      برای شروع تولید فهرست مطالب، یک هدر اضافه کنید
      عضویت در خبرنامه ماهان
      جدیدترین های جعبه ابزار
      2
      بهترین تصمیم‌گیری در شرایط پیچیده و عدم اطمینان
      IMG_0487
      استراتژی تیم‌سازی با عملکرد بالا برای مدیران
      5
      معرفی انواع دوره های مدیریتی
      ایجاد شاخص‌های کلیدی عملکرد (KPI)
      معرفی 10 کتاب برتر در حوزه مدیریت فروش
      HomePage (7)
      آیا رشته MBA سخت است؟
      عضویت در خبرنامه ماهان

      شما میتوانید با درج نام و ایمیل خود، از آخرین مقالات، مطالب و اخبار مدرسه کسب و کار ماهان در ایمیل خود مطلع شوید.