پیشگام در تفکر بازاریابی
فیلیپ کاتلر (Philip Kotler) در سال 1931 در شهر شيکاگو در ایالاتمتحده آمریکا متولد شد. او هنگام تحصیل در انستيتو تکنولوژي دانشگاه شيکاگو و ماساچوست، در آغاز کار خود بهعنوان يک اقتصاددان به تدريس و آموزش مشغول شد. در سال 1962 ميلادي، کاتلر به بازاريابي روي آورد و اولين کتاب خود را با عنوان «مديريت بازاريابي» در سال 1967 به چاپ رساند. اين کتاب افزون بر 12 نوبت در تيراژ گسترده به چاپ مجدد رسيد و با استقبال بسيار خوبي در سطح جهاني رو به رو شد. فيليپ کاتلر دوره کارشناسي ارشد خود را در رشته اقتصاد در دانشگاه شيکاگو با موفقيت به پايان رساند و در ام.آي.تي تحصيلات خود را تا مقطع دکتري ادامه داد. پس از آن هم در دانشگاه هاروارد در زمينه رياضيات و در دانشگاه شيکاگو در زمينه علوم رفتاري پژوهشهایی را به انجام رساند.
افتخارات کاتلر
فيليپ کاتلر اولين شخصي بود که در سال 1985 جايزه «بهترين مربي بازاريابي» را دريافت کرد. او همچنين پیشتر نيز در سال 1975 از سوي اعضاء آکادميک انجمن بازاريابي امريکا، لقب «پيشگام در تفکر بازاريابي» را دريافت کرد. سپس در سال 1987 جايزه «پاول کانورس» براي تقدير از تلاشهاي او در زمينه بازاريابي به وی اختصاص داده شد. در سال 1989، جايزه سالانه تحقيقات بازاريابي «چارلز کوليج پارلين» را دريافت کرد و در سال 1995 انجمن بينالمللي مديران اجرائي بازاريابي، او را «بهترين بازارياب سال» ناميد. او همچنين مديريتهاي بسيار مهمي را در کارنامه کاري خودش دارد. در حال حاضر هم کاتلر يکي از اعضاء هیئتمدیره انستيتوی شيکاگو و هيئت مشاور بنياد دراکر است.
فيليپ کاتلر، به جهت فعاليتها و تلاشهاي تحسين برانگيزش در زمينه بازاريابي و اقتصاد توانسته است در جايگاه رفيعي نزد دستاندرکاران اين شاخه علمي قرار گيرد. دانشگاه استکهلمِ سوئد، زوريخِ سوئيس، اقتصاد و بازرگاني آتن، دانشگاه دپاول، دانشگاه اقتصاد و مديريت بازرگاني وينِ اتريش، مؤسسه اقتصاد و بازرگاني کراکو در لهستان، دانشگاه علوم اقتصادي بوداپست و دانشگاه کاتوليک سانتور دومينگو، در قدرداني و تحسين وي به دليل زحماتي که در اين زمينه متحمل شده است، به او مدرک دکتري افتخاري اعطاء کردهاند. کاتلر درک مفهوم بازاریابی را ساده اما اجرای آن را بسیار دشوار میداند. وی بر اساس آنچه کاتلریسم خوانده میشود معتقد است که بازاریابی بخشی از فلسفه مدیریت مدیران است. مدیران باید با شناخت نیازهای مشتریان برای آنها ارزش افزوده بیافرینند و رضایت آنها را به دست بیاورند تا نهایتاً بتوانند با فروش محصولشان برای سازمان خودشان سود کسب کنند.
- چرا افراد دست به دامان توجیه میشوند
- چگونه در سایه شکست میتوان رشد کرد؟
- قانون 80/20 پارتو چه کاربردی دارد؟
- نگاهی بر مهمترین ویژگیهای تفکر سیستمی
- استراتژی کالباسی چیست؟
- مروری بر تقسیم بندی برندها
- ویژگی برندهای قدرتمند چیست؟
- داستانی آموزنده از دوراندیشی و نگاه سیستماتیک در حل مسائل
- نگاهی بر زندگی حرفه ای فیلیپ کاتلر
- تکنیک ساندویچ به چه معناست؟
- نگاهی بر زندگی حرفه ای چارلز بابیج
- آدام اسمیت که بود؟
- رمز جاودانگی تبلیغات بازرگانی
- هنر کینتسوگی چگونه شکل گرفت؟
- پیتر دراکر که بود؟
- مروری بر شش گام مهم فروشندگی
- برای موفقیت در مذاکره چگونه باید سوال پرسید؟
- شبکه های خلق ثروت چگونه کار می کنند؟
- تفاوت های مدیر با رئیس چیست ؟
- کاربرد تفکر دلفینی در روابط بین انسان ها
- جایزه دمینگ چگونه خلق شد؟
- مزیت رقابتی چگونه شکل می گیرد؟
- راهی برای افزایش اثرگذاری یک تبلیغ
- جایگاه تستیمونیال در روش های بازاریابی
- رازهای پولدار شدن از زبان رابرت کیوساکی
- مدیران خوب از نگاه بیل گیتس
- نگاهی بر جایگاه رفتار سازمانی
- نظریه X و Y در مدیریت از چه چیزی صحبت میکند؟